Feb 10, 2020, 11:00 AM

Рибният буквар 

  Poetry
347 0 0

„Рибният буквар“
на днешните буквари
двойки зашлеви

 

макар за „две на релси“
да си бяха те уви...

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??