10.03.2013 г., 12:45 ч.

Рицар без броня 

  Поезия » Философска
539 0 1

 

 

 

                               от небето

                               плющи дъжд

                               а под коня -

                               суша

 

 

                               само

                               гъгниви червеи

                               шепнат аве

                               и

                               чорлави дами

                               препускат

                               на воля

                               из сърцето ми

                               дирейки отдушник

                               за чувствата си

 

 

                               всичко е както преди

                               сега

                               за един бит

                               дават сто небити

© Янко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??