29.09.2006 г., 9:09 ч.

РИДАНИЕ.... 

  Поезия
819 0 20
Сълзите...

Риданието е красиво...

Не е мъка!

С безмълвен стон е жадно!

Трудно!

Със сухи вопли ни дере

тъгата, мъката злокобна

и няма милост, да я спре,

отвътре туй що прелива

на талази и усилия...

за обич жива!

Сълзи...

...изливат писъка

на сухото стенание и болка,

горестно нещастието ронят,

изкрещяват тягостното бреме!

И... ни водят...




ЧАР....29.09.06

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??