29 sept 2006, 9:09

РИДАНИЕ.... 

  Poesía
804 0 20
Сълзите...

Риданието е красиво...

Не е мъка!

С безмълвен стон е жадно!

Трудно!

Със сухи вопли ни дере

тъгата, мъката злокобна

и няма милост, да я спре,

отвътре туй що прелива

на талази и усилия...

за обич жива!

Сълзи...

...изливат писъка

на сухото стенание и болка,

горестно нещастието ронят,

изкрещяват тягостното бреме!

И... ни водят...




ЧАР....29.09.06

© Чавдар Кунчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??