Рисунка
Пръстите ти нежно ме рисуват -
лице, очи и рамене...
А устните ти сякаш пишат
по мене с обич, без слова.
Чувства като дъжд се сипят,
а после появява се дъга,
сякаш пръстите ти във палитра смесват
цветове от нежност, страст със любовта.
Спря се времето, рисунката погледна -
сътворената под пръстите ти красота,
онемя и даже не отлитна,
омагьосано от багрите на любовта.
© Яна Танева Всички права запазени