16.02.2011 г., 8:55 ч.

Рисунка 

  Поезия » Еротична
609 0 3

  РИСУНКА

 

Очи потайни,
свенливи и нежни.
Весели.
Питащи.
Казващи много.
Събрали в себе си
цели простори.

Ръце нежни.
Търсещи, искащи.
Разузнаващи.
Треперещо ласкави.
Ръце можещи.
Нежно опипващи.
Ръце като цвете,
а толкова властващи!

Голи тела.
Забравили всичко.
Тръпнещи.
Гърчещи.
Горещи.
Задъхани.
Сподавен вик.
Ведно са телата...
Господи!
Спри този миг!

Очи притворени...
Тела морни...
Ръцете нежно галят плътта...
Само устни, с четка невидима,
рисуват портрета на любовта!

© Ник Желев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ръцете нежно галят плътта...
    Само устни, с четка невидима,
    рисуват портрета на любовта!


    Трепач!!!

    Харесах стиха, много оригинално построено и самобитно.
    Браво ти!!!


    Чак да му се прииска на човек да е в такива ръце
  • нежност блика от стиха ти!
Предложения
: ??:??