27.05.2008 г., 14:48 ч.

Рисунък 

  Поезия » Друга
635 0 6
Ще те нарисувам...
с шума в косата,
с потъмнелия поглед
пред задаващата се буря,
с изморените ръце
и загрубялата кожа,
с полепналите песъчинки,
с навитите крачоли...
ще те рисувам...
все така вперил поглед,
разчитащ знаци в небето,
със соления ти дъх
от целувката с морето...

Ще те рисувам...
в светлините на фара,
притискайки мъглата враг
с напуканите устни...
и с товара,
отдалечаващ се тихо
от  моя бряг.

© Лара Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??