26.11.2008 г., 10:42 ч.

Родени в раздяла 

  Поезия » Друга
566 0 0

Нося спомена, който ми дари...

Нося твоята снимка дори...

Гледам в очите ти - кристални извори,

а на бузата сълза гори.

Плачеш, най-вероятно за друга,

но виждам - и аз съм за друг...

Нас ни събира жестока заблуда,

че влюбени двама със тебе сме ний!

© Диляна Данаилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??