29.10.2007 г., 23:59 ч.

РОДОЛЮБНО СЪРЦЕ 

  Поезия
460 0 5

     УСЕТЪТ  НА СЪРЦЕТО
      ВОДИ, ВОДИ  НАПРЕД...
      ЖАДУВА ЗА ПЪЛНО ЩАСТИЕ
      И  МНОГО, МНОГО КЪСМЕТ...

     РОДОЛЮБНО  СЪРЦЕ,
     КАК  СИ РАНИМО,
     С  МЕЧТИТЕ СИ
     ИСКАХ САМО, САМО  ЕДНО -
 
     ЗА  ВСИЧКИ
     В НАША  БЪЛГАРИЯ,
     СВИДНО   СЪРЦЕ
     ДА  ТУПТИ...

     ЗА  МЮБИЯН, ЗА МЕН, ЗА СОФИ,
     ЗА  ХАГАЧОТ, ЗА  ИВАН...
     ЩОМ  СМЕ  РОДЕНИ
     ПОД  ТИЯ  НАШИ  ЗВЕЗДИ...

    И  ОБИЧ, ЧИСТА, ЕДНА
    ЗА  БЪЛГАРИЯ  ДА ИМА!
    ЗА  ВСЕКИ  ТУК РОДЕН,
   ДА  Е МИЛА И НЕДЕЛИМА...!

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??