15.04.2011 г., 13:00 ч.

Рожден ден 

  Поезия
640 0 0

На този ден преди години

за тебе се родих, любов.

Пораснах като цвете във градина,

да ме откъснеш, станеш ли готов.

 

А ти не идваш, не разбираш

каква е жаждата ми днес.

На моя празник аз умирам,

без теб топя се като свещ.

 

И още колко да те чакам

да откриеш в мене любовта.

Разби живота ми, не се оплаквам,

било ми писано да е така.

 

 

 

© Даниел Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??