На този ден преди години
за тебе се родих, любов.
Пораснах като цвете във градина,
да ме откъснеш, станеш ли готов.
А ти не идваш, не разбираш
каква е жаждата ми днес.
На моя празник аз умирам,
без теб топя се като свещ.
И още колко да те чакам
да откриеш в мене любовта.
Разби живота ми, не се оплаквам,
било ми писано да е така.
© Даниел Стоянов All rights reserved.