25.01.2006 г., 20:48 ч.

РОЖДЕН ДЕН 

  Поезия
2571 0 1
РОЖДЕН ДЕН


В БУКЕТ СА РОЗИТЕ СЪБРАНИ
И МАСА ПРАЗНИЧНА СЕ ПОДРЕДИ
РОЖДЕННИТЕ ДНИ СА СПЕЦИАЛНИ,
ЗА ТЕБ, И МЕН И ВСИЧКИ НИ.

ДА БЪДЕШ ЖИВ И ЗДРАВ СЕ ЧУВА
СЛЕД ТУЙ КРИСТАЛЕН ЗВЪН ЕХТИ,
НЕ ПИТАШ НИЩО КОЛКО СТРУВА
ВЪВ ДЕН ТАКЪВ НЕ СЕ ПЕСТИ.

СЪС СМЯХ ПРИЯТЕЛИ ТЕ РАДВАТ
И ДАР ПОДАВАТ ОТ СЪРЦЕ,
ТИ ЗНАЕШ –ДАР ЗА ТЕБ ОСТАВАТ
НАЗДРАВИЦИ ОТ ТЕХНИТЕ РЪЦЕ.

© Милена Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??