25 ene 2006, 20:48

РОЖДЕН ДЕН 

  Poesía
2574 0 1
РОЖДЕН ДЕН


В БУКЕТ СА РОЗИТЕ СЪБРАНИ
И МАСА ПРАЗНИЧНА СЕ ПОДРЕДИ
РОЖДЕННИТЕ ДНИ СА СПЕЦИАЛНИ,
ЗА ТЕБ, И МЕН И ВСИЧКИ НИ.

ДА БЪДЕШ ЖИВ И ЗДРАВ СЕ ЧУВА
СЛЕД ТУЙ КРИСТАЛЕН ЗВЪН ЕХТИ,
НЕ ПИТАШ НИЩО КОЛКО СТРУВА
ВЪВ ДЕН ТАКЪВ НЕ СЕ ПЕСТИ.

СЪС СМЯХ ПРИЯТЕЛИ ТЕ РАДВАТ
И ДАР ПОДАВАТ ОТ СЪРЦЕ,
ТИ ЗНАЕШ –ДАР ЗА ТЕБ ОСТАВАТ
НАЗДРАВИЦИ ОТ ТЕХНИТЕ РЪЦЕ.

© Милена Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??