14.05.2018 г., 22:50 ч.

Рожденическо 

  Поезия
198 0 3

                                 На Емо

 

Празнувай днес! Наливай звездно вино

и нека дансинг бъде ни Луната!

Не брой горчилките, не брой годините -

за любовта ни няма срок и дата.

 

Завиждат ни за нея, знам, дузина

рогати дяволи и черни дяволѝци.

А хор от сладкогласи херувими

надпява шепота на зли езици.

 

Празнувай с мен! Косите си разплитам -

за двама ни да бъдат нежно ложе.

Безпаметна от страст към теб политам.

За любовта ни няма невъзможно...

 

Грабни ме! Във прегръдка залюлей ме!

Наричай ме е "Единствена","Любима"!

Дано оная със косата проумее,

че ти си мой... не може да те има.

 

Днес, 13.05. моят любим мъж става на 46....там някъде,сред звездите...

 

 

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??