На Емо
Празнувай днес! Наливай звездно вино
и нека дансинг бъде ни Луната!
Не брой горчилките, не брой годините -
за любовта ни няма срок и дата.
Завиждат ни за нея, знам, дузина
рогати дяволи и черни дяволѝци.
А хор от сладкогласи херувими
надпява шепота на зли езици.
Празнувай с мен! Косите си разплитам -
за двама ни да бъдат нежно ложе.
Безпаметна от страст към теб политам.
За любовта ни няма невъзможно...
Грабни ме! Във прегръдка залюлей ме!
Наричай ме е "Единствена","Любима"!
Дано оная със косата проумее,
че ти си мой... не може да те има.
Днес, 13.05. моят любим мъж става на 46....там някъде,сред звездите...
© Нина Чилиянска Все права защищены