3.10.2012 г., 14:41 ч.

Рок 

  Поезия » Друга
400 0 4

РОК

 

Китарата, ритъмът, силата.

Духът, свободата, призванието.

Градът, сцената, екстазът.

Животът. Рокът. Легендата.

Мистично.

 

Starkmaster (Ванко Николов)

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??