19.02.2017 г., 22:33 ч.

Рокля от щастие 

  Поезия » Друга
336 0 3

Рокля от щастие днес ще облека,

мисля, че много ми отива цвета.

През деня с птиците,

високо в небето, ще полетя,

усмивки шарени ще събера.

 

 

Обувки нямам,

боса ще се стъпвам по тревата,

тихо ще се любувам на цветята.

Към слънцето ще се усмихна,

а вечер в лунна светлина

ще притихна.

 

 

С рокля от щастие ще се сгуша 

в Любовта,

без думи ще слушам песента

на нощта.

И когато се появи на небето зора,

с рокля от щастие ще посрещна деня.

 

 

Инес Тарашева

© Инес Тарашева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??