9.11.2008 г., 18:02 ч.

Романс 

  Поезия » Любовна
831 0 7
Старинен романс - галеща песен,
пали в душата огъня вечен.
Старинен романс, бленуван спомен,
разлива чара на порив сърдечен.

Старинен романс - болка и наслада,
със шепот странен кани в душата,
далечен образ на лице любимо
в крехка младост сърцето пленило.

Старинен романс - старинна песен,
звучи в душата като зов молитвен,
напомня младост вече отлетяла
и спомена, мил що не увяхва.

© Мадлен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??