1.06.2014 г., 8:34 ч.  

Романтични багри 

  Поезия » Любовна
430 0 0

Романтични багри

В прозореца на твоята душа
потъвам сякаш до забрава..
Размиват се ненужните неща
и само Любовта остава.

Целувани от нежна тишина
под знойни сини небосклони,
светът мълчи до моята душа,
понесъл белези под брони.

Но ти си тук, до мен, сега!
Изгубвам време и представа.
Чрез тебе става "мой света" -
потопен в слънце и в жарава.

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??