17.09.2009 г., 11:22 ч.

Романтично 

  Поезия » Любовна
414 0 0

Нощта ме гали с мека топлина,
усещам ласката на твоята ръка,
очите са притворени лениво,
от тях струи желание необяснимо
и тръпката в двете ти ръце
говори тайно за страстта, романтиката
в твоето сърце, неустоимо.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??