12.06.2007 г., 21:34 ч.

Романтично момче 

  Поезия
4469 0 16
Ти имаш ангелски очи добри,
усмивката ти ме заплени.
За мен си една страхотна компания,
а за теб аз съм може би една  неизживяна емоция.

Мечта за всяка жена си ти,
с теб лесно се общува и говори.
Умееш да събираш погледи...
но аз си имам своите възгледи.

Нараняван си от много жени,
много лесно доверяваш им се ти.
Недей отваря сърцето си така,
на всяка ласка от жена.

Пази сърцето си за нещо по-специално.
Не зад всяка красота се крие доброта,
не вярвай ти на голи думи само, а и на дела
любовта трябва и да се доказва, нали така.

Ти си от тази рядка порода мъже,
които обичат от цялото си сърце
и носят душа на дете...
ах, ти романтично момче.

Повярвай и ти ще срещнеш голямата си любов
и то когато най-малко за това си готов.
Аз знам, че има някъде на света едно момиче,
което също копнее за твоята обич и топлина...

И когато съдбата срещне ви двама,
дари я тогава с твоята нежност и доброта,
покажи и своята романтична душа.
Накарай я тогава да се почувства истинска жена,
желана както никога досега...

Тези малки съвети от мен запомни,
но забавен както досега си остани
и хората навред ти весели,
защото това със сигурност го умееш ти.

Ти майстор си на доброто настроение,
от теб аз получих страхотно вдъхновение.
Това стихче сътворих за теб на часа
и с празника на влюбените поздравявам те сега!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

© Стами Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??