28.11.2020 г., 7:42 ч.

Романтика 

  Поезия » Любовна
267 0 0

 

Романтика ли е това, да си влюбен до полуда само във една жена. 

Постоянно ще е в мислите ти тя, дори съня ти ще обсеби през нощта. 

Нима такова чувство описва се със думи? 

След като превзела си ми ти ума ми. 

 

Превзе го също и сърцето ми дори.

Само заради теб вече то тупти.

Романтика е то се знае.

Защото моята любов към теб

искам твоето сърце да я познае.

 

Всичко във живота случва се така. 

Двама срещат се и пламва любовта. 

Но дали е споделена тя, ще зависи от това, 

колко двамата един без друг не могат на света. 

 

© Борислав Александров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??