8.12.2006 г., 18:10 ч.

Романтика  

  Поезия
1720 0 9
Красиви свещи, музика и вино
и розови възглавници край нас,
и смеят се вълшебно, несравнимо,
от теб донесени цветя...


Събуждам се - пред мене огледало -
във него се оглежда грозен свят,
нима това, което съм видяла
било е само сън или мечта???

Наивна съм и търся романтичност,
макар в живота си нелек.
Дори и ти изглеждаш утопичен -
ти съвършен, а като мен - човек.

© Татяна Начкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??