26.07.2008 г., 16:31 ч.

Ротердам 

  Поезия » Любовна
735 0 2

 

Високи сгради, хладна пролет, вятър.

Спокойни и усмихнати лица.

Тихо е. Тук времето е спряло.

Ръми. Безмълвно стели се мъгла.

 

Всяко ъгълче прекрасно ми се струва,

мило и познато, че ни свързва.

В тази тиха уличка се чува

как сърцето ми с два удара избързва.

 

Разбрах защо небето тук е сиво,

щом погледнах в сините ти очи.

Не срещнах вече място тъй красиво

като Ротердам в онези априлски дни.

© Маргарита Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??