24.05.2012 г., 13:31 ч.

Роза 

  Поезия » Пейзажна
374 0 1

Роза

 

Розата е омаен дар от природата,

тя през май като самодива лудува,

невероятна красота с цветовете си обрисува,

eстетическа наслада за съзнанието ми нахлува,

на розобер отиват момите,

с искрящ цвят си кичат косите,

оставят си по нежните пъпки следите,

пеят, пеят до насита любовни песни и се смеят,

пред хубостта на цветята немеят!

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??