14.01.2011 г., 15:51 ч.

Роза 

  Поезия » Еротична
1909 0 20

Ако си роза – нека те разлистя

и аромата ти свенлив да вкуся -

роса от огън  да ме плисне

и трепет  в  красота изкусна...

Боди ме с нежните бодили

на необузданата си страст...

Целувай с устните си мили

във приказка от дива власт...

Бъди парфюм в душата моя -

омая,  сбъдваща  мечти...

Дари ми блясък, пукащ  зноя!

По розобер –  звезда бъди...

© Михаил Цветански Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??