9.04.2017 г., 1:46 ч.

Роза 

  Поезия
225 0 1

Хляди убодени от красотата и 
поети е разплакала,
от пъпка още, 
непринудено си доминира.
Тя тайните на нежно съблазняване,
притежава по природа, 
а колко грешки са простени,
само за едничък стрък...
Кадифеният и допир,
флиртува със росата,
надиплила е пластове коприна,
на пищната си рокля.
Достолепно демонстрира
скандалното великолепие,
със съвършено отработена
плахост и невинност.
 

© Misteria Vechna Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Красота и изкушение.
    съблазън и болка.
    плахост и невинност.
    И толкова...желана.
Предложения
: ??:??