Apr 9, 2017, 1:46 AM

Роза 

  Poetry
226 0 1

Хляди убодени от красотата и 
поети е разплакала,
от пъпка още, 
непринудено си доминира.
Тя тайните на нежно съблазняване,
притежава по природа, 
а колко грешки са простени,
само за едничък стрък...
Кадифеният и допир,
флиртува със росата,
надиплила е пластове коприна,
на пищната си рокля.
Достолепно демонстрира
скандалното великолепие,
със съвършено отработена
плахост и невинност.
 

© Misteria Vechna All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Красота и изкушение.
    съблазън и болка.
    плахост и невинност.
    И толкова...желана.
Random works
: ??:??