4.06.2008 г., 16:02 ч.

Роза без бодли... 

  Поезия
649 0 1
А времето кърви,
че просякът навън
плаче с твоите очи.
И като откъсната
роза с листа, но
без никакви бодли,
сърцето самотно
се гуши в стъкла
от счупени мечти.

© Цвети Векова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??