1.11.2007 г., 9:58 ч.  

Розите са с тръни 

  Поезия » Любовна
677 0 5

Розите са с тръни

Сънувах те...
танцувахме боси.
Свиреха валс
и се сипеха рози.

Събудих се...
стисках очи...
молех се...
сънят да продължи.

Розите са с тръни,
забиват се в краката.
А валсът продължава,
със сълзи по лицата.

Събудих се, наистина сънувах,
но не беше мит...
Там, нейде в сърцето
трън от роза бе забит.









 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??