15.08.2024 г., 7:34 ч.

Руска рулетка 

  Поезия
29 0 0

     Р У С К А Р У Л Е Т К А

 

"Грешките на Великите се превръщат в закони."

"Да се греши с увереност е прерогатив на властта."

Точно тези грешки на Култувите "Икони"

хвърлят цивилизациите в Бездната на Глупостта.

 

Няма смисъл да ходиме на далече,

днешната ситуация е точната парадигма,

как ще се прекъсне нишката вечна

и Животът до тук перманентен ще потъне в дълбока енигма.

 

30.06.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??