27.01.2015 г., 7:44 ч.

Рядък екземпляр 

  Поезия » Хумористична
418 0 1

За теб съм нещо ново, нещо рядко,

прилично хубавичка че и умна,

с две думи  - симпатична патка,

която омагьосваш сладкодумно.

 

И, знаеш ли, наистина се хванах,

дори ми стана някак си приятно,

помислих си "каквото ще - да стане"

и радостно "заплувах" в непознатото.

 

"Спасителят на плажа" ти отива, 

така ти "ляга" пустата му роля -

да правиш патка като мен щастлива... -

перцата ми оскуба до разголване...

 

Но аз съм Водолей, нали се сещаш,

дори от дъното ще мога да изплувам.

Дълбоко е, но силните усещания

са ми в кръвта. Повярвай - струва си!

 

Тъй "Лебедово езеро" играем,

затънах, чак сюжетът му загубих...

Човек , по-точно патка, никога не знае... - 

наместо в лебед, аз в свиня се влюбих...

 

23/01/2015' Лондон

 

© Росица Чакърова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??