За теб съм нещо ново, нещо рядко,
прилично хубавичка че и умна,
с две думи - симпатична патка,
която омагьосваш сладкодумно.
И, знаеш ли, наистина се хванах,
дори ми стана някак си приятно,
помислих си "каквото ще - да стане"
и радостно "заплувах" в непознатото.
"Спасителят на плажа" ти отива,
така ти "ляга" пустата му роля -
да правиш патка като мен щастлива... -
перцата ми оскуба до разголване...
Но аз съм Водолей, нали се сещаш,
дори от дъното ще мога да изплувам.
Дълбоко е, но силните усещания
са ми в кръвта. Повярвай - струва си!
Тъй "Лебедово езеро" играем,
затънах, чак сюжетът му загубих...
Човек , по-точно патка, никога не знае... -
наместо в лебед, аз в свиня се влюбих...
23/01/2015' Лондон
© Росица Чакърова Все права защищены