7.06.2017 г., 23:45 ч.

Ръждясали струни 

  Поезия
398 0 1

Тротоарът, обгърнат в сиво,
в малки квадрати и малки черти,
с парапет, от желязо – ръждиво,
отгоре му, някой се суети!

 

И сред толкова хора и думи,
върху целият наш тротоар,
се чуваха само нечий струни,
на някой добър музикант.

 

А китарата, леко разстроена,
но със обич и нежност звъни,
ала с хора с душата – отворена,
тротоарът остава следи! 

 

Добрев

© Атанас Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??