7.06.2017 г., 21:41 ч.

С аромат на зрели дини 

  Поезия » Друга
418 0 1

Моята словесно непобедима рима
изобщо не се е изпарила
тя винаги е с мен
смущава моя ден

 

Дере душата ми с лъжица
подрежда римите в паница
и след това словесно угощение
не свършва моето мъчение


нападат ме цветове
многомерни светове
попадам в приказни картини
с аромат на зрели дини
послушно сядам да творя
мечтанията на съня

© Айера Райана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??