С белите коне
През времето, в което си до мене
летя със белите коне -
развихрени и луди като тебе -
усещам се на седмото небе!
Когато в нощите те няма
оглеждам небосвода за звезда,
загадъчна, красива и голяма,
тъй както твойта светлина.
Не ме оставяй дълго в липси.
Тъгувам те, самотно е без теб.
Защо не съм едно безгрижно джипси
да бъда все със белите коне!...
Август 2008
© Криси Всички права запазени
С Агоп!