13.01.2008 г., 23:27 ч.

С цвят на роза 

  Поезия » Любовна
746 0 4
Разцъфвам аз пред теб,
като червена роза...
накичена от капчици роса.
Изпиваш ме със устни
и не мога от страст,
да не сменя цвета...
Постилам розовите листчета
в леглото ти...
за да откриеш след това
как върху тях,
като на фотоси...
заснела съм любовната игра.
А после, щом от теб
си тръгна,
след мен ще пръсна белота,
върху която да изпъкват...
червените и розови листа.

© Наталия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??