24.06.2016 г., 20:03 ч.  

С дете на море 

  Поезия » Хумористична
556 0 11

Бърза на плажа

да я намаже

с гел от глава до пети,

ала без бира

дъхът му спира:

"Бирата свърши, уви!"

 

Пуха кат' трактор,

трийсети фактор

сръчно й втрива в гърба.

Тя му се смее,

нещо си пее,

той– си подсвирва с уста...

 

Вече на плажа

вижда миражи:

вятър от фризер студен

вдига вълна

и на брега

вади тон биричка кен!

 

Маже отзад той...

маже отпред...

маже от всички страни...

Няма си бира –

вече примира...

маже притворил очи!

 

Чува се: – Ах!

Станах за смях!

С к'во ме намаза, кретен!

Само за час

виж ти контраст–

с к'ъв шоколадов съм тен!

 

Миг... след което

писва детето–

гладно е, иска си крема!

Ревва и мама–

ама че драма!...

Таткото... мазал с "НуКрема"!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??