Бърза на плажа
да я намаже
с гел от глава до пети,
ала без бира
дъхът му спира:
"Бирата свърши, уви!"
Пуха кат' трактор,
трийсети фактор
сръчно й втрива в гърба.
Тя му се смее,
нещо си пее,
той– си подсвирва с уста...
Вече на плажа
вижда миражи:
вятър от фризер студен
вдига вълна
и на брега
вади тон биричка кен!
Маже отзад той...
маже отпред...
маже от всички страни...
Няма си бира –
вече примира...
маже притворил очи!
Чува се: – Ах!
Станах за смях!
С к'во ме намаза, кретен!
Само за час
виж ти контраст–
с к'ъв шоколадов съм тен!
Миг... след което
писва детето–
гладно е, иска си крема!
Ревва и мама–
ама че драма!...
Таткото... мазал с "НуКрема"!
© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.