30.03.2008 г., 19:43 ч.

С думи… 

  Поезия
1011 0 13
Първична,
истинска,
недостойна,
обстойна
НАРИЧАМ СЕ -
както ме искаш.
За да съм твоя
ОТРИЧАМ СЕ.
Летя,
кодирам те
в думите
всички.
ТЕ НЯМАШЕ,
а аз намирах те.
Мога самичка!
Просто ми трябваш.
Бавно
изричам те,
сричам те...
Плавно
галя
кръвта ти,
гоня се,
следваш ме,
има ме,
няма ме,
аз съм
съдбата ти.

© Мойра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??