Mar 30, 2008, 7:43 PM

С думи… 

  Poetry
997 0 13
Първична,
истинска,
недостойна,
обстойна
НАРИЧАМ СЕ -
както ме искаш.
За да съм твоя
ОТРИЧАМ СЕ.
Летя,
кодирам те
в думите
всички.
ТЕ НЯМАШЕ,
а аз намирах те.
Мога самичка!
Просто ми трябваш.
Бавно
изричам те,
сричам те...
Плавно
галя
кръвта ти,
гоня се,
следваш ме,
има ме,
няма ме,
аз съм
съдбата ти.

© Мойра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??