С душа на ангел ®
Едно дете с очи красиви,
но тъжни – с бликнали сълзи,
поглежда ме и в тях аз виждам
мечти – за полет към звезди!
Едно дете с душа на ангел,
е сгушено в ъгъла до теб.
Притихнало, без капка обич,
то иска топлина да му дадеш.
Едно дете се взира в мрака,
но няма кой любов да му даде!
А то целувката за лека нощ си чака,
за да сънува звездното небе!
© Мариана Всички права запазени