27.07.2010 г., 20:26 ч.

С дъх на боров мед... 

  Поезия » Любовна
1067 1 8

А утрото е с дъх на боров мед.

И облаци целуваха елите...

Красив и влюбен е денят,

а ти се постарай да го опиташ.

 

Защото ли?! Животът не горчи,

когато в тебе ражда се с усмивка

най- слънчевото утро на света,

и мигът, във който можеш

пак ... от мене да опиташ.

 

Понякога... А после със любов

отново да докосваш сетивата.

За себе си на всичко си готов,

за мен си само истинска отплата.

 

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??