11.05.2013 г., 10:38 ч.

С дъх на кестен 

  Поезия » Любовна
717 0 7

Късно ли те срещнах, обич моя,

 в най-неподходящия момент,

цял живот безгрижен и спокоен

изведнъж попадна в моя плен.

Цял живот ме галеха мъжете

с поглед и със ласкави слова,

но не ги приемаше сърцето,

чакаше една добра ръка.

Винаги си искал да ме имаш,

точно аз да бъда в твоя ден.

Грешнико чаровен, докосни ме,

пръскай обич и живей за мен.

Късно ли те срещнах, не е късно,

трябва да повярваш силно в мен.

С дъх на кестен и със цвят на вишна

твойта нощ да бъде в моя ден.

© Даниела Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??