6.02.2009 г., 13:58 ч.

С една усмивка 

  Поезия » Друга
798 0 6

Не можеш да се върнеш от начало

и всяка грешка да си промениш.

Не можеш и сърцето опустяло

с един замах така да възкресиш.

 

Не можеш да прескочиш и до края,

да видиш как завършва твоя път.

Не можеш и да видиш във безкрая

на кой си сбъркал точно кръстопът.

 

Това, което можеш да направиш,

е само тук, във този ден, сега...

Един човек щастлив ти да оставиш,

с една усмивка и подадена ръка!

© Наталия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??