5.11.2009 г., 21:46 ч.

С жартиери или без... 

  Поезия » Любовна
1226 0 3

ЖАРТИЕРИ

 

Погледът ти

ме придърпва властно

и ме закача като жартиери

върху себе си.

Нужна съм ти,

да задържам дълго

симетрията

и същността

над повърхността

на психясалия ден.

Да инхалирам

нощното подлунно дишане.

Да запълвам илюзията ти

за съвършената жена.

И, докато свличам

бавно жартиерите,

сглобявам с пръсти

и горещи устни

парченцата

несъвършенство

от себе си...

 

Минус по минус прави плюс!

 

© Радосвета Миркова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??