26.08.2008 г., 21:42 ч.

С кого да те заменя? 

  Поезия » Любовна
722 0 6
 

С кого да те заменя?

 

Болна от любов,

топя се аз по теб.

Страдам в самота,

обгърната от празнота.

Сън ме не лови,

искам с мен да си.

Ден и нощ по теб горя,

но не мога да те уловя.

С нея си ти

и приятелки сме си.

Как ли да ти устоя,

с кого да те заменя?

26.08.2008 г.

 

 

© Силвия Герджикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??