7.11.2023 г., 9:33 ч.

С любов ме прегърни 

  Поезия » Любовна
146 0 0

   

С любов ме прегърни

 

Когато лятото отмина,

налегна ме тъга.

Поисках секси гадже

и лъскава кола.

 

Надникнах в свят окултен

за някакъв съвет.

Разгледах план брилянтен,

потърсих в него теб.

 

Ти готин си и секси!

Влюби се някак в мен!

И направи забежки

във утрешния ден!

 

На лятото мечтите

отново ми върни!

На слънцето косите

на длан ми донеси!

 

Кола си купих нова,

остана само ти.

Гушни ме много нежно!

С любов ме прегърни!

         Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??