23.04.2014 г., 23:16 ч.  

С мечти 

  Поезия » Философска
352 0 0

С мечти

Обзети от безпаметни тревоги,
потопени сред огън и в мъгли,
поели през вихрушки и посоки -
копнеем за живот сред висоти.

Избягали от лоното безбожно,
преминали из адски дълбини,
извира в нас море съдбовно -
море с любов от божии води.

Разкъсали завесите на дните
настъпва светлина и благослов,
слънца въздигнати с мечтите
будуват с нас от век веков.

Слънца - в душите ни жарави,
безкрайни хоризонти и звезди.
Из аромат на дъхави морави
докрай ще дишаме с мечти!

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??