30.05.2019 г., 23:58 ч.

С мелодията от сърцето 

  Поезия » Друга
330 1 0

Ако някога в грях случайно паднеш, 
не се отчайвай, ако се провалиш, 
на Бог моли се, за да станеш
и не спирай с песен да го хвалиш.


Пусни мелодията на сърцето, 
това е най добрият инструмент, 
моли се, Бог те слуша от небето, 
не отлагай даже и дори момент.


От грешните ти пътища ще те обърне, 
и на проблема ти ще видиш разрешение, 
със своята любов Исус ще те прегърне, 
моли се с вяра и му пей хваление... 


Недей да чакаш, само да мълчиш, 
към Бог извикай ти и след което... 
ще видиш че с него ти ще победиш, 
пей хваление с мелодията на сърцето. 


Недей в отчаянието да оставаш, 
всичките сълзи изтрий ги от лицето, 
ще видиш как с Бог ще побеждаваш, 
от душа му пей с мелодията от сърцето. 


Знам че никак няма да е лесно, 
но недей оставай в мълчание, 
няма нещо по-чудесно, 
на Бог да пееш ти хваление. 


Моли се с вяра, след което... 
изтрий сълзите от лицето, 
Бог ще ти помогне от небето, 
запей му песен с мелодията на сърцето. 
 

© Виктория Йолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??